0489 31 10 70

Over Michael

Michael Timmers

Michael Timmers is onze vastgoedconsulent en kantoorverantwoordelijke uit Kortessem. Met meer dan 15 jaar in de verkoopsector heeft hij ervaring opgebouwd om mensen te helpen, begeleiden en enthousiasmeren.

Na het succesvol afronden van zijn opleiding vastgoedmakelaar aan Syntra PXL staat Michael paraat om mensen te begeleiden aan een belangrijke stap in hun leven.
Contacteer Michael

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulent & Kantoorverantwoordelijke
Als vastgoedconsulent en kantoorverantwoordelijke in het kantoor te Borgloon staat Michael u graag te woord en streeft hij iedere dag naar een vlotte samenwerking met de klanten om alles in goede banen te begeleiden. Hij ondersteunt en begeleid zijn team om iedereen even vlot, vriendelijk en met het nodige oog voor detail verder te helpen.

Met grote gedrevenheid en passie begeleidt en adviseert hij verkopers en kopers om hun droom in vervulling te brengen.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen, Borgloon Heusden-Zolder en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.